Ebben a menüpontban nektek szeretnék nektek elmondani néhány gondolatot a súlyzós edzésről

Először is azt a tévhitet szeretném eloszlatni, hogy a súlyzózástól hatalmas és férfias izmaitok lesznek. Ez egyszerűen NEM igaz! Ha olyan lányokról láttok képeket vagy videókat akik hatalmas férfias izomzattal rendelkeznek akkor tudnotok kell, hogy ők nem kevés ANABOLIKUS SZTEROIDOT fogyasztottak! Természetes úton egy nőnek sem lesz férfias izomzat! Ez már azért is lehetetlen, mert a Ti hormonháztartásotok különbözik a férfiakétól és ezért nem is lehet olyan izomzatotok mint nekik!

Az edzéstől nem fog összemenni a melletek, ez akkor következhet be ha pl. egy diéta során jelentős zsírtól szabadultok meg.

Napi 5 perc hasazástól nem fog eltűnni a zsír a derekatokról! Egyrészt ennyi edzés nem elég, másrészt nincs helyi zsírégetés! Ha fogysz akkor az az egész testedről fog bekövetkezni. És sajnos a problémás testrészről fog valószínűleg legkésőbb lemenni a zsír…ez van.

A tévhitek után íme néhány VALÓS információ! Felsorolok néhányat a súlyzózás pozitív hatásai közül, a teljesség igénye nélkül:

– Megerősödik a vázizomzatotok, így idősebb korban elkerülhetnek a krónikus fájdalmak (pl. hátfájás)

– Megerősödik a csontozatotok, az ízületeitek. Növekszik a csontsűrűségetek, ezáltal elkerül a csontritkulás is!

– Eltűnnek a zsírpárnák, mivel a súlyzózásnak zsírégető hatása is van!

– Elbírjátok a zsugor ásványvizet…

?

– Sokkal energikusabbak lesztek -persze nem rögtön edzés után…

– A keringési és a légzőrendszeretek is fejlődik, fokozódik az állóképességetek!

– Mivel a súlyzózás miatt fokozódik szövetek vérellátása, így segíthet a salakanyagok eltávolításában a bőr alól, ezáltal segíthet a narancsbőr elleni küzdelemben!

Ezenkívül fontos a kardiovaszkuláris rendszer fejlesztése, melyre nagyszerűek a különböző ciklikus mozgások, pl. futás, bicikli. De én megismertethetlek olyan módszerekkel is, melyek ezeknél sokkalta izgalmasabbak- SŐT hatékonyabbak lehetnek!

Én megtanítalak arra, hogy megismerd a testedet, megtanuld használni. Megtanítalak biztonságosan edzeni és ha kell akkor igenis rugdosni foglak és TE LEFOGOD győzni önmagadat és a lustaságodat! Az eredmények GARANTÁLTAN jönni fognak!

Remélem eloszlattam a tévhiteket és hamarosan találkozunk a teremben!

?

Balázs